Monday, September 14, 2009

One for you, One for me

Ok, saya memang sangat tidak sabar.  Saya telah betul-betul jatuh cinta pandangan pertama sama cincin itu.  Walau fiance offered solitare yang .5c pun, cinta saya tetap pada yang itu. Ya...sile curse me for that .5c..huhuhu..

So, we bought the ring.  Fiance suka la ring for him.  Tapi cam kurang sedikit kepuasan because I opted this ring for me rather than the bling bling one. Ala...kata wedding band kan. Plus, I already have a solitare given during engagement.  Wedding ni make it different from engagement la kan.  Deep down inside, sikit pun cam tak menyesal for not choosing the .5c tu..(memang sengal giler..)

Sedang tunggu our wedding bands siap.  Custom made for fiance since men can't wear gold, and engraved for both his and mine as well.  Cepatla siap..tak sabar nak tengok ni...!

Sikap terburu-buru ni dipengaruhi sket oleh PJJ @ LDR kami.  Since fiance is back in town for a couple of days, why not beli sket apa-apa yang perlu kan.  Bila lagila fiance nak balik and shop togehther gether camni lagi. So saya yakin sikap terburu-buru ni kena pada tempatnya.

4 comments:

Mrs Drac said...

wah..rupe ape ring tuh..msti comey ye=)

sora-aoi said...

ngeee...rupanya salah satu yang ada kat bawah...:)

weDa said...

wah itu macam degem paviliun. i beli kat ampang point hehe.

dah beli ekh! adakah mungkin cincin kita serupa? jeng jeng jenggg!!

sora-ao said...

hehe..ekceli i terus beli the day after kitorang survey2...giler terburu2 kan? biarla...huhuhu

kalau sama leh double date nanti..cam power rangers plak..hehehe