Sunday, September 13, 2009

Infinity

My choices of wedding ring
By DeGem
You can find them here

3 comments:

Wahida Yaakub said...

wah suka betul dia dengan DeGem ekh. tersama pulak taste ;) tapi mmg kemas kan buatan dia.

kitorang baru je book cincin kawen dalam seminggu lebih yang lepas. cincin2 nya ada dalam gambar di atas hehe.

btw i kat kosas. :)

p.s.: i link u to my belog k

*Saya* said...

yaaaa...design nya sangat simbolic and meaningful..memang menjadi kegilaan before terpikir nak kawen ni pun..:D

i pun nak link kan you jugak...tapi yang mana satu ni ek? http://wahidayaakub.wordpress.com/ ke?

weDa said...

i mimang suka eternity ring :D :D

haah betul la tu wordpress tu. these few days takleh nak comment blogspot guna openID so kena pakai blogger id jugak. apsal tah ;)