Friday, July 20, 2012

Lexie, RIP

So last night, i watched season finale of grey's anatomy. And again, i cried. These past few weeks, i got too emotional and cried and cried everytime i watched grey's. Last time it was desperate housewives. I blame the imbalanced hormone :-)

Previously, i googled for the synopsis of this season finale episode, and i know one of the characters will die due to the airplane crash. But mana nak sangka Lexie orangnya. Dah jadi mak mak skarang ni tak kuasa la mak nak download dramas camni lagi kan. Rela tengok kat astro je. Lexie should hv told Mark her feelings earlier. Ala Mark pun sama je..bagitaula awal-awal. Ni nak jadikan cerita, dah haku yang sakit kepala melalak bagai nak giler. Hmmmppsss! Pastu kisah Altman dan Hunt pulak..Haishhh...Solute la friendship diorang!


Jadi, moral of the story, sebelum terlambat, saya nak mohon maaf pada semua segala salah dan silap saya, suami, dan anak-anak. Kadang-kadang kita tak sedar sesuatu yang kita cakap/buat/tulis sedikit offensive pada orang lain. Kalau tau, takkan suka hati nak buat kan? Dengan ini, selamat berpuasa semua!

InsyaAllah, tahun ni ada chance nak puasa penuh lagi :-)

Selamat beribadat, renung-renungkan, dan selamat beramal!

2 comments:

♥ dak pink said...

Selamat berpuasa cikgu. Jumpa 4/8 nanti ye. =)

zila ziman said...

eh..u join ke? hehehe...ok, c u!!!