Tuesday, July 10, 2012

From Penang, with ♥

Actually, it'sfrom KL to Ipoh to Penang. Itupun sebab ada job mengandam ke Ipoh. Alang-alang, singgahlah Penang sekali pekena nasik kandaq. Tapi cam kecewa gaks sebab nasik kandaq yang kami jumpa la ni dah tak kick cam dulu. Nak makan char kuey teow pun tak sempat sebab kami sempat spend 1 malam je kat Penang :(

Pengantin of the day

So,  from Ipoh tu terus shoot ke Penang. Kalau tak kena job outstation camni, entah bilala dapat berfamily vacation camni. haishhhh..
 
bercanda di tepi pantai!
 

homaigot i'm sooo like a kungfu panda!

saat ini sekecik ni meronta nak masuk pantai!

Till now then. Semoga ada time lagi untuk vacation, insyaAllah

4 comments:

aNNor said...

eh eh...blog dah tukar baru..cantik... budak kecik tu dah pandai jalan. comellll....

zila ziman said...

a'ah dear..dengan harapa kalau tukar ni semangat la sikit nak berbelog kot..hehe..oh budak ni dh pandai macam2! tu yang i pancit memanjang..

miss she said...

comelnya anak...

zila ziman said...

& lasaaaaak sangat!