Wednesday, August 10, 2011

ww: Rizq's first solid food


erk!! Apple + mango = didn't worked out well.
Now I discovered that Rizq loves only milky based food.

~Rizq @5.5m~

3 comments:

shikinshukery said...

alolo.. si debab ni br nak mkn? xyah la... dh debab dh tu. start mkn lambat sket boleh tak? hehehehe... mine also hates apple puree.

Leonora Halim said...

yang... try mixing the apple+mango tu dgn susu... :) i baca kt blog, byk yg try mcm tu.. berjaya! :)

p/s: tak sabar nak suap solid utk armand neh... :)

zLa said...

@shikinshukery; dia dah start masa 5 bulan lebih, la ni dia dah 6bulan lebih baru ibu dia nak upload..

@Leonara; i dh mixed pun dia still tammo jugak. rizq ni suka yg creamy2 aje. best tau bila baby kita dah start on solid food..menguji kreativiti kita nak masak apa..best sgt!!