Friday, August 26, 2011

Happy belated 6th months Rizq!


wt: 8.25 kg, height: 67 cm

Progress:
Successfully roll-over, back and front
 Menyusur back and forward terkedek-kedek, almost like tak menyusur at all.
Yang tarer, pusing 360' bila tiarap
Loves playing hide and seek a lot!
Has 1 growing milk tooth (bottom)
Eager to taste almost everything milky (biskut raya, biskut tiger, etc)
Hates bubur nasi based a lot! Pureed aje yang dilayan ye.
Lay on his right side by himself while he was sleeping (current favorite sleeping position)
Semakin geram mengejar nenek punya cats. Rizq menghitung detik je dapat walker, confirm nenek punya cats tak berani balik rumah.
Ibu kena pakai tudung instant je, dah tak boleh lilit-lilit lagi dah..
Currently Rizq is wearing size 12-18 months, sometimes 18-24 months. Bistu sume baju raya yang ibu beli 6-12 months masa sale ritu nak buat apa ni????

4 comments:

white purple flower said...

baju2 tak muat let go kat blog..adek rizq kan perempuan,takleh share.

Twinx said...

comelllnyaa anak sis ni.kejap je dah besar.amboi tak layan bubur nasi eh?kelas Rizq makan pureed je.hihii..takpe yang penting dia sihat.alhamdulilah:)

mrs_nazir said...

encem sgt...hates nasi bubur ya...same goes with my bb..huhuhu

♥ dak pink said...

baju raya yg ibu beli tu sedekah je lah.

takpun,

simpan tok adik rizq. =)