Friday, January 20, 2012

Soon~*

Budak ini sedang menghitung hari untuk tiup sebatang candle on his birthday cake.

Rizq @ 3days old.

How time flies.
Sorry, no birthday party for him, thus no invitations as well! Hahaha..
Ibu dia kumpul duit masuk sspn, hence cut down cost for parties, ect.
Kidding! ;p
But no party, seriously...
Sebab kami selalu dapat jinx whenever we held a party. Takut menurun ke dia pulak jinx nye :|

2 comments:

Shiba Hisham said...

Hi. Semalam i masuk blog u. Baru tau u buat mekap. And then sebelum tido I terfikir, nama blog u saya mau kahwin. Apa kata u tukar instead of dah u tukar jadi saya mua (make up artis) kahwin. Just my pendapat, sesuai dgn u. I xsure sesuai ke x dgn ur blog tho. It's just, u cantik, i suka tgk :)

zLa said...

hehe..tq sayangku, n tq sudi melawat! isk before ni, after kawen la..banyak kali dah i tukar, pastu last2 tukar sayamaukawen balik. reason being, sbb bila i tukar link blog, fellow readers yang tak jadi followers but cuma link kan je tak jumpa blog i dah n lost. last2 terpaksa maintain je nama smk tu..huhu..