Wednesday, October 5, 2011

ww: Rizq in his walker


Rizq @8m

8 comments:

white purple flower said...

tinggi ke rizq?nampak tinggi..bila nak jumpa rizq ni..

pelangi said...

How time flies..cpt je rizq da nk bole jln...

Leonora Halim said...

yang... Rizq baper bulan baru u bagi walker ya? :)

zLa said...

@wpf; agak tinggi jugakla ini budak..dah macam budak 2tahun pun ade gak kadang..

@pelangi; jln dalam walker jela..dia skip merangkak, duduk, apelagi menyusur..now dah sibuk buat push-ups nak bangun diri terus. cita2 besar tul..

@Leonara; actually nak tunggu 9 months, tapi since dia 6 months lagi dah tunjuk gaya tak sabarnya, so i introduced walker to him at 8 months plus

Leonora Halim said...

owh ok... semoga Rizq can walk veryyyy sooooonnn! :)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

comel sangat la rizq ni...chubby...mesti sedap pegang die..

zLa said...

sodaaappp..yum! yum! pinggang i pun sodaaaappp...!

~ mizzAmy ~ said...

haa, dah ada walker sendiri makin seronok lah dia meneroka dlm rumah tu. kalo Mia (anak sedara) kita, tgn dia cepat je tarik brg2 atas meja lah, atas almari lah.