Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday: Rise & Shine!






Rizq @ 5m

5 comments:

♥ dak pink said...

semangat + tomeyy

Darling Aween said...

gambar last ni, adakah rizq sedang stress sbb tak dukung dia? =)
comellll

zLa said...

dia memang kalau bangun tido, stretch memang camtu. konon2 cam kawad je tengok..

Karen Yaacob said...

rizq tido sendiri kat katil dia? bestnyee..

my son, thaqif tgh2 mlm mesti melalak nak menempek dgn mummy dia.. pdhal katil mummy+daddy dgn katil dia sebelah2 je.. -__-"

cop! katil rizq ni yg jenis movable tu kan? blh bt jd playpen? gne tilam apa eh sbb nmpk rizq pnye tilam stabil je.. klau thaqif, letak dia je mesti mcm melendut skit, sbb tu kot dia xselesa tido dlm tu.. huhu!

zLa said...

yezza..tepat skali! tilam ni, i letak berlapis2 cam princess and the pea gitu. tilam yang ada skali ngan palypen ni cam plywood je rasa. keras! so i topped kan dengan tilam lagi, for playpen. i beli yang foam, memang stabil. tapi tak syok sangatla. so i topped lagi dengan comforter. baru rizq tido nyenyak :)