Wednesday, July 13, 2011

Happy belated 5th months Rizq!

Kalau ibu ni pun, asyik belated aje! Harapnye 1st yr birthday tidakla hendaknye ye..


wt: 7.6kg, height: 65.3 cm

Progress so far:
Roll-over baru separa roll
Dah pandai express kegeraman yang terpendam dalam hati bila tak dapat apa yang dihajati. Buat suara hulk ko..
Pandai ye suruh orang bukak tv, tune to channel babyTV. Cam dah addicted pun ada gak ni.
Still bf + formula occasionally (less frequent than before, more to EBM, yayy!!)
Hari-hari pun nak ajak jalan keluar dari rumah. Dapat keluar setakat balcony umah pun jadila. Jerebu sayang oii..
Hampir pandai mintak adik, (as shown in the picture above)
Completely rejects his pacifiers.  Puas ibu pujuk, still tammo jugak. Good side, alhamdulillah, tak payah ibu susah2 train, tapi nanti susahla nenek or ayah nak tidokan Rizq bila ibu gi work :|
Semakin banyak celoteh dan bebelan nye. Using high pitch pulak tu.
Rizq dah ada passport & boleh travel. Yayy!!
and he giggles too!

update 13/07/11: Rizq successfully rolled-over for the very first time :))

3 comments: