Thursday, July 21, 2011

Breastfeeding in public

 Option 1: Nursing Hat

  

This hat is so cool and multifunction, I suppose. Can be used as a nursing hat, or simply as a hat..hehe.. Merapu i memalam buta ni.  Ok, seriously, baby tak serimas compare to nursing cover. But a bit sexy as it only covers the nenen.  The design is mainly to covers only the breast, not the breastfeeding. Very modern and stylish. I loike! Can check out the hat here.


Option 2: Nursing Cover



Cari la yang made of good fabric, with boning on the top so you can have a peek at your baby.  This way, baby tak la rimas sangat. I prefer this cover to cover up the breastfeeding, especially during kenduris and etc. Yang ni kesopanan sikit :))


 I think it's super cool to breastfeed in public and I am so proud of it!
Just smile and wave when people stares :D

*Lately blog ni ayat sejemput je post nye..they say, a picture tells a thousand words*

6 comments:

cikFM said...

aah.. akak kat opis saya pun pakai yg picture no2 tu.. tak dek la malu sgt die nk memerah susu kat opis ni..dok kat meje sendiri je pun boleh perah tak payah g surau...

zLa said...

yupe, convenient sangat!

Ainul said...

kita kt luar guna tudung or baju ")

zLa said...

anak kita boleh tahan jugakla lasaknye..kalau pakai tudung or baju habis dia kuis-kuis selak kononnye rimas la tu. actually dia paling convenient pakai topi tu, tapi kita cam segan sket pun ada kalau tak kena tempatnye..huhu

Anonymous said...

salam zila,

kat mana nak beli nursing cover yg no 2 tu ye?

Tq dear

Nur

zLa said...

Salam dear,

yang tu i beli kat mothercare. alternatively, i think ramai juga yang jahit and jual online..buat sendiri pun seems easy, but i malasss..hehehe