Monday, June 27, 2011

Schanaz Scarf Style #2 {Ocean Blue}

Picture taken recently, on Friday. 
It was after my makeup job in Kuang, and since Kuang is already close to hubby's workplace, we went for lunch together-gether. 
homaigod dah lama sangat tak lunching beruda camni ;|
Soo happy, but at the same time rindu kat Rizq..
Eh tersedongdong ngan hubby's uniform pulaks. awwww..



A closer look.
Homaigod I'm so gemoks!
Me in Ocean Blue.
Super love the colors of Schanaz.

9 comments:

white purple flower said...

nice gak!uols pakai ngan maysaa snood eh tu?

~ US *_* ~ said...

cute nyee..hihi

zLa said...

@cah, a'ah..tul btul btul!

@aini, klu org kurus kita kata dia cantik. org gems je kata cute..huhuu

Twinx said...

terkejut ble akak reply kat blog saya..hehe..for me akak memang famous..:) ble mau jumpa?? haha..

zLa said...

kalau virtually, anytime je kan..hehehe

~ mizzAmy ~ said...

haaa, suka-suka. boleh g terjah lepas nie tapi nak carik anak tudung yg mysaa tuh kat mana puloq? adehhh...

zLa said...

online, online..satu lagi cekaut blog ni: http://www.tudungmelandco.com/

ena said...

omaigod..sy rs sj jupe kamu d care4 wangsa maju smalam :)

zLa said...

@ena, oh tidaaak, last time saya ke sana about 10 years ago. that wasn't me dear..