Saturday, April 2, 2011

2 become 1

Assalammualaikum, lovelies..

First and foremost, thousands apologies sebab lama nau menyepi..ngeheee..too many to blog about, too little of time lah.


Curi2 masa untuk entry yang very quick ni. Hari ni decided to combine both of my blogs into one. Sonang sket nak maintain. Dengan harapan rajin le update lepas ni. Tapi motive story mungkin dah bertukar, tak lagi bertumpu pada isu nak kawen semata.  Insyaallah akan diselitkan dengan isu sesudah berkahwin dan juga sesudah beranak..oppps! Oleh demikian rupa, title blog serta url mungkin akan ditukar juga. Jadi kepada readers sekalian, tunggu next update ye, insyaAllah with new url address dan berwajah baru kot kalau sifat kemalasan tak menebal dalam diri. If you are my followers, surely dapat update notification punya jadi takyah risau lost tak dapat trace url ke ek.

Till then, renung-renungkan & selamat beramal!

4 comments:

Twinx said...

rindunya nak baca blog akak.. saya faham akak buzy kan?? lg2 ada baby..boleh share pasal baby pulakk..tak sabar nih nak tunggu next enrty..:)

~ mizzAmy ~ said...

makcik!! u're back!! cepat2 update blog. =)

iridz said...

byk citer mnarik..:D

norshafinaz bt abd jalil said...

firstly, saya jumpe link blog akak kat blog irinenadia. mula2 enter your blog, rasa macam nk stay n nk tau ape cerita blog akak sterusnya. honestly, you are interesting person n your hubby are very lucky has u as his wife ;)) your wedding day pun nampak macam cntek je semua. perfect. update lah selalu. saya suka baca blog akak untuk pertama kali nie ;)