Friday, October 30, 2009

Official Makeup Artist: Reception

Hello all lovelies!

Ok, despite my headaches tatau nak hire which makeup artist between Liza & Fiza Zainuddin, in the end I finally came up with a solid and concrete decision.  Sue Cantik! Booked suda. Thanks WLT for the recommendation. Gagagagagaga..

Saya memang gatal! Thousands apologies buang masa uols sume mintak vote la, macam-macam..Hmmmppsss..In the end hire yang takde dalam list pun.

Ok, ok. Sekarang ni niat hati nak hire Liza for my solemnization, takdela rasa membazir vote tu kan ;p Tapi tula. Need to confirm with jurunikah on his availability dulu, baru boleh book her. Ke camne ek? I kan tak pernah kawen lagi...;p

Thursday, October 29, 2009

Makeup Artist Pilihan

Ok, banyak pulak dilemma bila hari dah makin dekat ni. Takla dekat sangat pun...

I have 2 in my mind, Liza from Saidatulnissa, also Fiza Zainuddin.  Of course, Kak Liza's touch is similar suda sama Saidtulnissa, so I personally think it would be worth with her rate, kan?  On the other hand, I suka false eyelashes from kak Fiza's. Ok, tu bukan alasan yang kukuh.  I love her touch, her magic fingers during my engagement.  She did makeup for my cousin's wedding as well.  Tapi dia pakai foundation M.A.C yang tak macam Supra, Kryolan, or Dermacos. Nanti cair camne?

Few examples on Liza's makeup. Credit to owner
Yang selebihnya boleh tengok from Fiza Ishak's also Diah's

Few examples on Fiza's makeup.  Credit to cuzzie

So I need your opinion girls....Tolong2!!! Cam dah takde masa ni...

Who would you rate the best?
Thank you for your time!

Wednesday, October 28, 2009

Venue 1

Cantik kan?
Garden wedding, tapi indoor concept.  Insyaallah terselamat dari hujan :)
Unfortunately, I'm just too late.
All the Felda(s) already taken.
Felda Villa, Merak Kayangan, Perdana, sume sume la...
Bora Ombak as well...


My fault, I know. Memang too short time pun for booking.

Currently looking for other alternatives. 
Nak dekat dekat Ampang jugak. Ada ke?

Tuesday, October 27, 2009

1, 2, 3, 4, 5

I love my job. I really do. Betul ni, tak tipu.  Makeup always been in my blood since like for ever. Yoooolah!

I love making people up. I never believe that makeups are tools for altering people face without surgery.  Naaah...tipu tu.  I believe makeups are tools to portray your inner beauty.  Each of us are born beautiful naturally, but it takes makeup to look natural.  Those who dah been following my makeup site would have been familiar with those phrase.  Eh ada follower ke? Hmmppss..

I memang suka giler tengok orang cantik. Due to that, I pun teringin nak jadi cantik dan lebih cantik serta paling cantik. Poyo giler. Becoming a makeup artist had never been in my dreams but who knows, 25 years later I discovered my path and I took the road not taken. Yayyy!!!

I found my satisfaction bila berjaya portray their inner beauty. By doing what I am currently doing, I discovered God's almighty creation. Memang kita semua dilahirkan sempurna. Betul ni. I discovered erti cantik yang sebenarnya. Jadi bakal-bakal pengantin, tips untuk menjadi cantik hari ni ialah cantikkan pekerti kita. Believe me, memang terpancar di raut wajah kita.  Suci kan hati kita, insyaallah suci jugalah raut wajah kita. Tenangkan hati, maka tenanglah air muka kita. Insyaallah.

Ok, kerana nak mekapkan orang, I pun kena la mekap juga kan. I suka giler mekap, tapi I tak pernah suka mekap diri sendiri. Tahukah kenapa? Kerana saya seorang yang maha malas. Nanti kena bangun pagi untuk mekap. Kena cuci and re-apply mekap untuk solat.  And yang paling bohsan, kena cuci and remove mekap bersih sebersihnya sebelum tido.  Ini menjadi sangat sukar sebab saya jarang mandi before tido. Busuk! Tau...

I had been in a very hectic days for just this last weekend. Banyak event, and banyak job (alhamdulillah!)  Natijahnya, hari ni I woke up with 5 bijik jerawat kat muka! Adoiiii....Tu je point entry ni sebenarnye.  I am down and depressed gara-gara jerawat ni yang tade kena mengena ngan PMS.


Friday, October 23, 2009

Song of the Day

Do you know what's worth fighting for,
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weigh out the pride?
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins.

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky,
You and I

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins.

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky,
You and I

Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?
Like a liar looking for forgiveness from a stone

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins.

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky,
You and I

How to remove your dark circles

Semalam mimpi yang sangat best dan indah.  Walaupun gatal sket.

I had been in tough moments for these 2 days.  Tapi untuk 2 malam tu dipujuk dengan mimpi yang best sangat dan indah belaka.  Syukur mendapat rahmat dari Dia. 

So, how to postpone the date kalau malam tidur dengan mulut yang tersenyum je?  Tau tak betapa best nye bangun pagi tu bila dapat mimpi yang best giler? Even though tak cukup tido, tapi dark circles almost invisible sebab muka glowing giler. Cube la.  Berbaloi...

Malam ni nak lagi boleh tak?

Selamat hari Jumaat!

Note: My chubbiness happened to point out my chin la. Dah jadi pointed plak skang ni. I like!

Wednesday, October 21, 2009

Kawen itu INDAH

tapi sape kata ia senang?
my head is currently berserabut, dizzy and nak kioq jek tido..
money...i need more money...
ada sesape nak bagi birthday present in advance tak?
cash is preferable

stressfulness cause me fatness

Tuesday, October 20, 2009

Yours sincerely

I dreamed a dream
But you know, it's just a dream..
Dreams do come real
Only once in a blue moon

It's amazing how we can love and be loved
It's amazing how it is showed and be shown
Friends, lovers come and go..
but the DNA lies within flesh and blood
will remain inherits for generations

So give me strength, give me hope
Dry my tears, shine me a starlight
So I can put a smile on my face
With sincerely...


Top two: Lurve it when my eyes sore.  Baru nampak cam ada eyelid
Bottom two: Nurul Shukor's touch berjaya created an eyelid for me.

All in all, biarla takde eyelid pun, what's important tamo la create yang bukan bukan on my W day.

Note: Duplicate copy from my personal blog je ni..

I do have eyelids, sometimes

Top two: Lurve it when my eyes swell.  Baru nampak cam ada eyelid
Bottom two: Nurul Shukor's touch berjaya created an eyelid for me.

All in all, biarla takde eyelid pun  What's important tamo la create yang bukan bukan on my W day.

I do have eyelids, sometimes

Top two: Lurve it when my eyes swell.  Baru nampak cam ada eyelid
Bottom two: Nurul Shukor's touch berjaya created an eyelid for me.

All in all, biarla takde eyelid pun  What's important tamo la create yang bukan bukan on my W day.

Monday, October 19, 2009


"Good Luck With Your Charity..."
Damn I hate that. I know, I'm easily touched when people tried to bargain.  That is why I can't do sales. I can't do marketing.  And I can't do aggregation.  Erk..tapi itu ayat menusuk kalbu gua beb.  Itu ayat dipaculkan dari mulut aChong plak tu.  Kureng tul. Hmmppss..hmppsss...*mode hidung kembang kempis*

His 22nd

With lots of luv
lots of hugs & kisses

Thursday, October 15, 2009

Ini Gatal tahap cipan namanya


Waaaaa....nampak sangat makan gaji buta! Memang dah gatal segala...


oOk, tapi comel lagi kalau aku kawen ngan Johnny Depp kot


Wednesday, October 14, 2009

My Head Tells Everything Nice

I realized this blog had not met it's objective and motive.  Jauh menyimpang.  Camne tah aku boleh terlayan anasir-anasir keji sume tu.  So I did soul searching and cleansing.  Sekarang sudah lebih yakin, tenang, dan harmony dengan environment camni. Berjanji pada diri sendiri untuk tidak terjebak menjadi bodoh dengan melayan orang yang bodoh.

Alhamdulillah, sudah boleh strike off satu task dalam Goal for '09 tu. Yela, 2010 is just around the corner.  Banyak mission yet to be accomplished.  Kalau application diterima, maka akan berkampung balikla kat situ.  Even pernah berhajat untuk berkampung kat kampung orang lain, tapi salah aku juga pegi apply lambat.  Sume application dah closed.  Yang ni pun last minute nye apply.  Sok due date, rini baru submit.  Haishh..being too busy mengejar hal ehwal duniawi.  Thanks to Allah, me & fiance dah dapat hala tuju masing-masing on the same day. Errrkkkk...butterfly dalam pancreas!

Ok, current progress: being nice, talk nice, and blog nice.
"it's nice to be important, but it's more important to be nice".
I agree with her.

Tuesday, October 13, 2009

Nice no more

Sometimes it took more than 10 years to finally realize siapa kawan, siapa lawan.  Aku mengeluh. Memang orang Melayu ni ada satu saka yang diwarisi setiap generasi lah.  Tak boleh nak dok diam tengok orang lain senang.  Aku confuse.  Aku insan biasa.  Tak famous pun untuk orang eksploitasikan life aku.  Aku diam.  Blog ni pun slalu clear je traffic nye.  Tak berganjak income nuffnang aku. Aku redha.  Aku bukan sapa sapa pun.  Betul, I am nobody.  Agaknya kalau aku mati pun ada ke orang tau? Lepas seminggu aku dikebumikan pun belum tentu orang ingat lagi nama aku.

Aku bukan designer untuk orang imitate hasil karya aku.  But I'm ready to swallow it all.  Imitation is the best compliments, iyeke?  Aku kasi masuk freezer hati aku yang berapi tu dengan rasa syok sendiri.  Konon konon cantik sangatla design aku tu sampai ramai nau yang nak imitate.  Kan dah kata syok sendiri.  Aku telan je apa orang kata kat aku.  Sebab aku tau, diorang ada mulut.  Kan mulut diorang ada saka.

Aku sedih sikit bila niat murni aku dipesongkan tafsirannya.  Aku tak pandai berbahasa melayu kah?  Atau kau yang tak fahamkah? Oh lupa plak, ko tau berbahasa inggeris je walau tertonggang kosa kata nya.  Takpela.  Aku senyum je.  Hidup ni tak perlu sombong.  Benih yang kita tanam tu, satu hari nanti kena terima la jugak hasil pokok nye.

This entry is sincerely dedicated to YOU, since ko suka sangat menabur onar kat blog aku ni. You know who you are. TQVM!

It's not for ever

I don't know how to begin this. I don't even know what is my intention.  Yang penting, aku sebak giler.  Bergenang air mata aku bila di tag oleh Kak Nik.  All of sudden, the same feeling that I felt when I received the news regarding arwah Wance, juga news regarding arwah tunang nye Wanie yang masa tu tinggal 2 minggu je lagi nak di nikahkan.

Al-fatihah untuk arwah suami Kak Su, my senior during my Bach. Deg.  I don't know Kak Su very well, and had not spoken to her very much, neither being close to her with limited distance.  But I do know her as my senior.  I followed her progress and updates her journey in life, and I know she is happily married and live with lots of love.

That news shocked me to death.  I don't know any condolence words for her, for I know everybody would say the same thing and some might say "I totally understand".  Tapi takkan sama for we are not in her shoes.  I hope she will have the total strength and courage to face what is already fated by Him.  Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. al-fatihah

Ini menyedarkan aku of apa yang kita ada sekarang, hanyalah dipinjamkan sekejap oleh Dia.  Aku tak boleh terlalu alpa dan yakin giler comfort zone aku ni akan last forever.  I must admit, kadang-kadang aku leka jap mengejar nikmat duniawi.  Sedangkan yang dipinjamkan ni sekelip mata je boleh Dia tarik dari kita.  Aku perlu lebih value kasih sayang orang-orang sekeliling aku, for aku tak tahu how long would it last.

Saya sayang kamu.  Kamu semua. Semua yang kenal saya, dan yang saya kenal.  Semua yang saya tak kenal in person, tapi in virtual.  Juga yang saya kenal in virtual, tapi tidak in person.  Semua yang menyinggah blog ini, ataupun tersinggah.  Saya sayang kamu semua yang kenal saya directly or inderictly seikhlas hati saya.


Friday, October 9, 2009


Hehehe...I laughed my heart out loud watching this video.  Walaupun tau video ni dah lama dan berbulan bulan dah & ramai juga yang tau pasal ni, tapi tetap nak post jugak.  If only Malays would accept this.  It'll be lots of fun, kan?


Hehehe...I laughed my heart out loud watching this video.  Walaupun tau video ni dah lama dan berbulan bulan dah & ramai juga yang tau pasal ni, tapi tetap nak post jugak.  If only Malays would accept this.  It'll be lots of fun, kan?

Close to Weekend

Even though it's gonna be a tough weekend, I don't care. As long as I don't have to spend my day at the office, it's cheerish enough for me.

Weekends are tougher for me.  Tapi masih seronok dari terperuk kat situ pada hari-hari biasa. Dari melayan orang yang bermuka muka. Lama lama aku pun jadi hypocrite macam derang sebab nak pretend cam tak tau apa-apa je.

Hohoho..I'ts gonna be a full packed weekend for me.  Tiring, but hoooray! It's Friday people..Have a nice weekend!!

DIY Fresh Flower Pomander

Here are the steps to create your own pomander:

  • 2 pieces of floral wire (approx. 12 in.)
  • Floral clippers / stem cutters
  • Scissors
  • 3" Oasis foam sphere (place in water, leave until it sinks)40 Carnations
  • or similar sized flower (stems cut to 1")
  • Crystal garland (optional)

If using crystals, tassels, or other embellishment, thread onto your wire.

Wrap the wire around the soaked foam.
(These now come with netting that makes this step unnecessary)

Twist the wire to form a loop.

Insert several flowers side-by-side to form a row.
Offset the next row to fill in the gap.
Floral glue may be added and is suggested if the ball will be carried.

Make a loop from coordinating ribbon.

Hang where desired!

I would personally opt for this rather than this

DIY Tissue Pomander

Styrofoam Balls, used 3” balls.
Tissue Paper: For each pomander, you’ll need approximately 72 sheets of tissue paper cut to be 5” x 7”
Wire: Sold at hardware stores
Wire Cutters: Sold at hardware stores

 Step 1
Cut each sheet of tissue paper to 5” x 7”.

 Step 2
Stack 4 sheets of tissue and fan fold all the way up.

Step 3
Tie some wire around the middle of the tissue. You’ll need to play around with it to get a feel for how much you’ll need. Be sure to leave a little extra since that’s what you stick in the Styrofoam.

 Step 4
Start pulling the tissue sheets up one at a time. Left then Right.  Continue until all the tissue is pulled up and it looks like a flower.

 Step 5
Stick the wire under the flower in the Styrofoam ball.  Keep placing flowers all the way the ball until it’s full.  Play around with the placement to make the flower as tight or loose as you’d like.  


Thursday, October 8, 2009

Perompak, Perampok, Pendosa?

Talk as you may, people.  For the truth is out there..(mode X-files)

Credit to to her

Aku kompius definition of Maling bagi mereka. Aku senyum je.  Dan kenapa tiada kempen untuk boikot mereka? Aku senyum lagi.  Their top people claimed itu angkara durjana di sana semua milik serpihan party je.  Ello...semekkom...kalau korang tak provoke, tak jadi juga kan?

Aku senyum lagi.  Dan kami semua senyum juga tengok uols enjoy giler.  Marilah senyum beramai-ramai.

Macam-macam lah mereka ni..

Wednesday, October 7, 2009

Magic Fingers

His magic fingers made the day.
He is Rashdi Amin
You can find him here